Opgeleverd

Groen wonen in Parkpaviljoen Wilgenvliet

Op 12 mei 2020 gingen de 33 appartementen van Wilgenvliet in de verkoop. Parkpaviljoen Wilgenvliet is gebouwd op de grens van het huidige Schuytgraaf en Wilgenvliet. Mede dankzij de unieke locatie, omgeven door park en gelegen aan het water, waren de comfortabele appartementen snel verkocht. Naast de bijzondere locatie wordt dit nieuwbouwproject getypeerd door de duurzame focus, op meerdere fronten. De 29 driekamerappartementen en de 4 vierkamerappartementen werden in april 2022 opgeleverd.

Een aangename samenwerking

De 33 appartementen zijn het resultaat van een aangename collaboratie tussen verschillende partijen. In nauwe samenwerking met gebiedsontwikkelaar BPD is het plan ontworpen door Hugo Liedenbaum, architect bij Weusten Liedenbaum Architecten te Arnhem. Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau verzorgde de technische uitwerking van het plan, waarna de daadwerkelijke bouw werd toevertrouwd aan bouwpartner Giesbers Ontwikkelen en Bouwen. Willemsen makelaars en Roel Willemsen Garantiemakelaars namen de verkoop van de appartementen voor hun rekening, met als resultaat een hoop gelukkige nieuwe bewoners!

image alt

Blije gezichten

Al voor de oplevering van de appartementen, werd een feestelijke en zonnige bijeenkomst georganiseerd voor de toekomstige bewoners van parkpaviljoen Wilgenvliet. Onder het genot van een hapje en drankje werden de nieuwe woningen én nieuwe eigenaars gevierd. De toekomstige bewoners ontmoetten elkaar in de openbare buitenruimte rondom de appartementen. Er werd vast genoten van de fijne omgeving en de eerste connectie met de nieuwe buren werden gemaakt. Het resultaat? Een hoop blije gezichten!

image alt

Wilgenvliet staat voor duurzaam wonen

In nieuwbouwproject Wilgenvliet is bewust gekozen voor duurzame energie en, daardoor, een zo laag mogelijk energieverbruik. Dit wordt gerealiseerd onder meer door de aanleg van stadsverwarming, zonnepanelen, uitstekende isolatie, goede ventilatie voor een gezond binnenklimaat én vloerverwarming. Deze maatregelen zorgen niet alleen voor een beter milieu, maar ook voor een gezondere leefomgeving en een lagere energierekening. Wonen in parkpaviljoen Wilgenvliet is een bewuste, duurzame keuze. Nu én in de toekomst.

Biodiversiteit in de omgeving én rondom de woonpaviljoens

De prachtige, natuurlijke omgeving van Wilgenvliet wordt gewaarborgd. Niet alleen omdat het heerlijk is voor de bewoners van de appartementen, ook omdat de omgeving een thuis biedt aan een grote variatie dieren en planten. Ook rondom de woonpaviljoens wordt biodiversiteit gestimuleerd. Zo helpen we de natuur een handje middels nestkasten voor vogels en vleermuizen in het buitenmetselwerk en zijn rondom de paviljoens wilgen aangeplant. Zo waarborgt Wilgenvliet niet alleen voldoende duurzame woonruimte, maar is er ook volop ruimte voor flora en fauna!