Hoera, de hoerabrief voor Parkpaviljoen Wilgenvliet!

28 september '20

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Parkpaviljoen Wilgenvliet. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. Zo is 94% van de woningen verkocht, is de grond bouwrijp gemaakt en de omgevingsvergunning onherroepelijk. En dat betekent dat de notaris vanaf nu contact op gaat nemen met de kopers voor een afspraak.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Den Hartog Heuff Notarissen neemt contact met je op om een afspraak in te plannen. Het is belangrijk om daar voor 1 november langs te gaan, anders betaal je bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in de video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer start de bouw?

De aannemer Giesbers Ontwikkelen en Bouwen heeft de bouwvoorbereidingen al opgestart. Naar verwachting zullen de eerste bouwwerkzaamheden naar verwachting in week 41 te zien zijn. We zullen tijdens de bouwperiode ook maandelijks foto’s op de website delen om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning in Schuytgraaf in Arnhem. Wij wensen de kopers van een appartement in Parkpaviljoen Wilgenvliet mede namens Giesbers Ontwikkelen en Bouwen een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

Wil je ook wonen in Parkpaviljoen Wilgenvliet? Beschikbaar woningaanbod
Ik heb een vraag? Contact opnemen