Hoera! Appartementen Parkpaviljoen Wilgenvliet opgeleverd

14 april '22

Afgelopen week is ook het laatste appartement van Parkpaviljoen Wilgenvliet opgeleverd en heeft Arnhem er 33 koopappartementen en 33 huurappartementen voor de middenhuur bij. Afgelopen dinsdag maakten bewoners kennis met elkaar tijdens een feestelijke bijeenkomst in de openbare buitenruimte rondom de appartementen.

Duurzaam wonen

Wonen in Parkpaviljoen Wilgenvliet is superduurzaam op meerdere fronten. De woonpaviljoens zijn omgeven door een park en gelegen aan het water. Ook wordt de natuur geholpen met nestkasten voor vogels en vleermuizen in het buitenmetselwerk en rondom de woonpaviljoens worden wilgen aangeplant. Kortom volop ruimte voor flora en fauna. 

Verder is in het project gekozen voor duurzame energie en daardoor een zo laag mogelijk energieverbruik, onder meer door de aanleg van stadsverwarming, zonnepanelen, uitstekende isolatie, goede ventilatie voor een gezond binnenklimaat en vloerverwarming. Deze maatregelen zorgen niet alleen voor een beter milieu, maar ook voor een gezondere leefomgeving en een lagere energierekening. Win-win!

 

  Terug naar nieuws
  Neem contact op