De makelaars stellen zich voor

11 mei '20

De 33 appartementen van Parkpaviljoen Wilgenvliet in Schuytgraaf (Arnhem) worden verkocht door Willemsen Makelaars, freelance makelaar Jim Smith en Roel Willemsen Garantiemakelaars. In dit nieuwsbericht stellen wij de desbetreffende makelaars graag aan je voor.

Willemsen

Willemsen makelaars heeft een klantgericht en persoonlijke aanpak die werkt. Ze kennen de stad Arnhem, de mensen en zorgen dat nieuwe stadsbewoners zich snel thuis voelen in hun nieuwe woonomgeving. In Parkpaviljoen Wilgenvliet komen 33 appartementen in de buurt Schuytgraaf van de stad Arnhem. Binnen Willemsen Makelaars zijn Roy Boesveld en Joris Daniels de makelaars voor Parkpaviljoen Wilgenvliet in Arnhem.
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem
T: 026 - 445 27 51
F: 026 - 445 13 19
E: info@willemsen.nl

Mede makelaars

Jim Smith en Maurice Freijters zijn naast de hoofdmakelaar Willemsen de makelaars voor Parkpaviljoen Wilgenvliet in Arnhem. Ook Jim Smith en Maurice Freijters kennen Arnhem goed.  

Interesse in een woning?

Heb je interesse in een appartement in Parkpaviljoen Wilgenvliet. Meld je dan via deze website aan met je NAW gegevens als belangstellende en maak een Mijn Eigen Huis account. 

Nog vragen? Neem contact op
  Woningaanbod bekijken