Wilgenvliet
Logo Logo

Visie Wilgenvliet

Bij de ontwikkeling van Wilgenvliet in Schuytgraaf is nadrukkelijk rekening gehouden met het omliggende landschap en het landelijke karakter van dit deel van Arnhem. Dat houdt in dat er veel water en groen in en rondom deze wijken is. Maar ook dat goed gekeken wordt naar de bestaande bebouwing.

Stedelijke uitstraling, passend in het landschap

Parkpaviljoen Wilgenvliet, gelegen in zijn parkachtige setting, vormt een natuurlijke overgang tussen het bestaande deel van Schuytgraaf, de buurt Parklane, en het nieuw te ontwikkelen Wilgenvliet. Het complex krijgt met zijn hoogte wel een meer stedelijke uitstraling, maar past door de maatvoering, kleurstelling en de gebruikte materialen (bakstenen gevels in combinatie met aluminium accenten) op natuurlijke wijze in het landschap.

Wij gebruiken cookies

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.