Nieuwbouw in Arnhem

Aangenaam wonen in een wijk met veel groen en water. Dat is wonen in de nieuwe wijk Wilgenvliet in Schuytgraaf, Arnhem in de Betuwe. De nieuwbouwappartementen van Parkpaviljoen Wilgenvliet liggen aan de noordelijke rand van Schuytgraaf, tussen deze levendige wijk en de uiterwaarden van de Nederrijn.

image alt

Parkpaviljoen Wilgenvliet

Parkpaviljoen Wilgenvliet bestaat uit 6 woonlagen. Bezoekers die zich melden in de entreehal, kun jij vanuit je appartement toegang geven tot de lift of het trappenhuis. Elk appartement heeft op de begane grond een eigen berging, bijvoorbeeld voor je fiets. Deze bergingen zijn zowel direct van buitenaf als via de entreehal bereikbaar. 

Op de begane grond en de 1e verdieping bevinden zich respectievelijk 3 en 6 driekamerappartementen. Op de verdiepingen daarboven zijn er per verdieping 5 driekamerappartementen en een vierkamerappartement. Alle appartementen hebben een royale entree met toegang tot een toiletruimte en een meter- en garderobekast. Aan de hal zit ook de technische ruimte annex berging, met onder andere de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

image alt

Drie- en vier- kamerappartementen

Bij de driekamerappartementen in Parkpaviljoen Wilgenvliet heb je de keuze uit appartementen met een oppervlakte uiteenlopend van circa 76 m2 tot 90 m2. Voldoende ruimte dus als je alleen of met zijn tweeën bent, of als je 1e kind op komst is.

De 4 vierkamerappartementen van Parkpaviljoen Wilgenvliet, op de 2e tot en met de 5e verdieping, liggen op het noordwesten en bieden uitzicht over het water en groen rondom het appartementencomplex. Door de 3 slaapkamers zijn dit ideale appartementen voor gezinnen met jonge kinderen. En zeker ook voor mensen waarvan de kinderen niet meer thuis wonen maar die toch regelmatig logees krijgen. Bovendien is het grote voordeel van een appartement, dat je niet de zorg hebt om een tuin. En als je op vakantie gaat, dat je de deur zo achter je dicht kan trekken.

Winkelen, sporten of uitgaan? Bekijk de voorzieningen in de buurt
Nieuwbouwappartement in Arnhem? Het aanbod in Parkpaviljoen Wilgenvliet